top of page

BLOG

Blog: Welcome
Blog: Blog2

Ne smrti, življenje bova praznova

Danes bi bil Noe star eno leto.


Ja, na današnji dan se je rodil, kljub temu, da je v nebesa odšel že dva dni prej.

Praznujeva njegov rojstni dan, dan, ko sva tudi midva postala starša, dan, od katerega naprej je Neža mama in Peter oče. Četudi naju Noe spremlja od zgoraj. Seveda se spomneva tudi dneva njegovega odhoda v Jezusovo naročje, vendar je to težek dan. Dan, ko podoživiš vsak trenutek dneva. Zvečer sva prižgala najino poročno svečo in ga preživela ob molitvi. Zapela sva nekaj pesmi in vsak je odprl sveto pismo, tam kjer se mu je samo odprlo. In prebrala sva kaj nama po svetem pismu govori Gospod. Bilo je zelo lepo, tako kot se spodobi za dan njegovega odhoda s tega sveta. In dal nama je vedeti, da je tam. Z nama. Za konec sva zapela in zaigrala na kitaro pesem, na katero je najbolj brcal. Zastave. "Ljubav se ne predaje", poje pesem. Tudi

najina do njega se ni, kljub vsem preizkušnjam, ki smo jih doživeli se nisva predala, klonila pod njihovo težo ampak sva se za Noeta borila do konca.



In zato lahko danes praznujeva tudi njegov rojstni dan. Ker veva, da sva naredila zanj vse kar sva lahko in mu dala vso ljubezen, ki jo premoreva. Dobil jo je več kot jo nekateri otroci dobijo v mnogo daljšem življenju. V preteklem letu sva podoživljala nosečnost z Noetom. Spomnila sva se občutkov veselja, na dan, ko sva izvedela, da pod srcem že utripa Noetovo, dneva potrditve, da se dete lepo giba in srček močno utripa, tednov rastočega trebuščka in prvega aprila - morfologije. In danes, ko praznujeva in se spominjava vseh lepih trenutkov z Noetom, tako bo Noe vedno del najine družine, ne glede na vse, se bova vedno spomnila njegovega rojstnega dne in ga praznovala.


Rada te imava


723 views
bottom of page